Vacatures

Werken als conflictbemiddelaar, mediator, coach en/of tolk bij Bureau Bemiddeling & Mediation

Heb je belangstelling om als conflictbemiddelaar, mediator, coach en/of tolk aan de slag te gaan? Vind je het maatschappelijk zinvol om een van deze functies ambulant en pro deo uit te oefenen? Dan is het wellicht een goede overweging om je aan te melden bij Bureau Bemiddeling & Mediation (BB&M).

Gezien de samenstelling van ons huidige team (circa 110 medewerkers en vier beroepskrachten), worden vooral mediators/conflictbemiddelaars van niet-Nederlandse afkomst en/of zij die de Turkse of Marokkaanse taal machtig zijn, van harte uitgenodigd te reageren.

Je profiel
  • Je bent communicatief, geduldig, luistervaardig, representatief en weet wat samenwerken inhoudt
  • Vertrouwelijkheid, neutraliteit en verantwoordelijkheid zijn vanzelfsprekend voor je
  • Je hebt een erkende (MfN) Mediation- of (NOBCO) Coaching opleiding afgerond, of je overweegt je intern te laten opleiden als conflictbemiddelaar (een maal per jaar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar)
  • Je bent (minimaal) 4 uur per week beschikbaar
  • Je wilt deelnemen aan een intervisiegroep (minimaal 4 keer per jaar)
  • Je bent bereid enkele (verplichte) trainingen per jaar te volgen (in de regel op een vrijdag of zaterdag)
  • Je bent woonachtig binnen de regio Haaglanden: gemeente Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden -Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland of Zoetermeer.

Wat kun je van Bureau Bemiddeling & Mediation verwachten
Je komt werken in een gevarieerd team van enthousiaste en professionele collega's met wie je ervaringen kunt uitwisselen. Naast het feit dat er veel samenwerking is, is er ook veel ruimte om je eigen stijl en aanpak te ontwikkelen. Bij Bureau Bemiddeling & Mediation kun je veel ervaring opdoen en er zijn voldoende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken, neem dan contact op met Gerda Nieuwenhuis, de coördinator van Bureau Bemiddeling & Mediation. Graag een e-mail met je motivatie plus C.V. naar info@bemiddelingmediation.nl o.v.v. sollicitatie BB&M.

 

Cursisten houden hun certificaat in portefeuille en zorgen (voorlopig) zelf voor voldoende punten voor het ADR.
Dit kan middels steekproeven worden opgevraagd.